čtvrtek 15. září 2016

,

VÝSLEDKY SOUTĚŽĚ!

Zdravím, mí milí čtenáři!
Konečně jsem zde s VÝSLEDKY SOUTĚŽĚ! Jak si jistě pamatujete, soutěž byla o knihu dovezenou přímo z Toronta s názvem Tiny Pretty Things. Já osobně jsem byla z knihy nadšená, a stejně tak nadšená jsem byla i z vašich fotek, co jste mi posílali! Za úkol bylo totiž vyplnit formulář a poslat co nejkreativnější fotku nejoblíbenější knihy. Pojďme se tedy podívat na výsledky!




Vybrat vítěze bylo neskutečně těžké, protože každý vyfotil jinou a originální fotku! Nakonec jsem se musela rozhodnout tak, že jsem ještě k hlavní výhře přidala dvě dodatkové ceny útěchy.

Cenu útěchy získává:




Radek! Radkovi, který se vyfotil se svou nejoblíbenější knihou Divergence, jsem prostě a jednoduše musela udělit cenu útěchy. Kvůli mně vyšel ven, i přesto, že je zimní tip a celé léto proležel doma s knihami? To nešlo jinak! Takže gratuluji!



Druhou cenu útěchy získává Verča, která se opravdu ,,vžila'' do role postavy z její oblíbené knihy Skleněný trůn, za což získává můj obdiv a cenu útěchy! Musíte uznat, že si na kostýmu dala opravdu záležet! Gratuluji!

A hlavní cenu získává:

TATATADÁÁÁÁÁÁÁÁ! (aneb pokus o oslavnou trumpetu)


Simča, jejíž fotka s knihou Dám ti slunce nakonec vyhrává anglickou knihu Tiny Pretty Things! Moc gratuluji! Její fotka se mi neskutečně líbila, líbí se mi, jak všechno skloubila dohromady! 

Pokud jste nevyhráli, nezoufejte, nějaká soutěž se zase objeví. :) Tady jsou další skvělé fotky, které mi došly na e-mail!








Všem strašně moc děkuji za účast, jste skvělí!









0 komentářů, za které jsem ráda!:

Okomentovat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)