neděle 2. listopadu 2014

, ,

New books - Tentokrát až z Londýna!

Ano! Ano! Zbožňuju ten úžasný pocit, když vím, že knihy, které se tady asi nikdy nebudou prodávat, budou doopravdy ležet v mé knihovničce a doopravdy si je přečtu! Jedna mámina kolegyně totiž bydlí v Londýně a nabídla mi, že mi nějaké knihy pošle, za což jsem nesmírně vděčná! Já mám takovou, takovou radost! A o jaké knihy, že se jedná? Pojdťe sdílet můj entuziasmus se mnou!




Tadá! První knihou je Since you've been gone od Morgan Matson, žádnou knihu jsem od ní nečetla, ale na internetu jsem našla, že je autorkou knihy Amy a Roger na cestě, nebo něco takového, o čemž už mi někdo říkal. :) Jen se podívejte na tu krásnou obálku! A druhou knihou je něco jako pokračování Dárce od Lois Lowry s názvem Gathering Blue. A teď trochu podrobněji!

Since you've been gone je příběh o dvou kamarádkách, jedna z nich je taková stydlivá, zatímco druhá je odvážnější. Jednoho dne ovšem ta odvážnější zmizí beze stopy a druhé zůstané pouze list bláznivých, někdy až neuskutečnitelných věcí, které má udělat. Dovede jí to nakonec ke zmizelé kamarádce?



Tady o příběhu nic nevím - snad jenom to, že je to o někom úplně jiném a s původním příběhem Dárce to nijak nesouvisí. Tak uvidíme!

A to je výčet mých nových knih! 









2 komentáře:

  1. No tak to jsou opravdu pěkné kousky! :) Obálku první knížky naprosto žeru! :3 Kéž bych uměla anglicky tak dobře, abych si mohla číst knihy v aj :(
    BTW. Jsem Anna Elizabeth Potter, kdyby jsi nevěděla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ta kniha taky líbila, hodně! Já vím, zase jsem se nechala svést obálkou. :D Neboj, to přijde. :) začátky byly těžké, ale teď jsem vděčná, že nemusím čekat, až to vyjde v čj! :) Aha! Tak to bych nevěděla! :)

      Vymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)