neděle 14. prosince 2014

, ,

New books - Z předvánočního bazaru

Zdravím, mí milí čtenáři!
Dnes, v den třetí adventní neděle, jsem se rozhodla navštívit Předvánoční dobročinný bazar pořádaný nakladatelstvím CooBoo. Prodávali cizojazyčné (!) knihy za zlomek normální ceny, a tak jsem tam nesměla chybět! Celá natěšená jsem čekala před dveřmi kavárny, v níž se měl bazar odehrávat. Po chvíli nás všechny konečně pustili, a musím říct - byla to ,,makačka'' dostat se ke knihám, které jsem chtěla. Na malý stůl s knihami nás tam bylo opravdu hodně. Ale i přesto jsem nadšená z mých nových kousků, které vám hned ukážu v celém článku! :)






Tak tady jsou! Všechny jsem si chtěla přečíst, ale neměla jsem odvahu (a přiznejme si to, někdy jsem i zapomněla :D). Jsem ráda, že jsem našla tyto kousky, jenom mě mrzí, že jsem nestihla vzít Delirium od Lauren Oliver a Pusheen The Cat (ano, i to jsem chtěla!). 



Musím se přiznat, že nad knihou Across the universe od Beth Revis jsem váhala asi tři roky. Je to z daleké budoucnosti, dystopie, což já úplně zbožňuju, a proto jsem se nakonec odhodlala k činu. :)





Out of the easy byla jasná volba. Od Ruty Sepetys jsem četla V šedých tónech, a tahle kniha taky vypadala dobře. Mám takový pocit, že je z padesátých let. Tohle je jedna z knih, jež jsem jaksi zapomínala kupovat. Ups! 



Asi před dvěma dny jsem u knihy The 100 od Kass Morgan četla, že je jednou z mála, kde je seriál lepší. Já to ale určitě vyvrátím! Nikdy nebude nic lepší než kniha! I když neznám moc příběh, tak to určitě bude super. 



A nakonec kniha s názvem Second chance summer od Morgan Matson, od níž právě teď čtu knihu Since you've been gone a líbí se mi, tak jsem ji chtěla zkusit. Pamatuji si, jak se mi už v knihkupectví líbila, ale moje sestra ji okomentovala slovy, že je to ,,zase nějaký zamilovaný brak'' . No ano, nemá ráda zamilované knihy. :D Tak uvidíme, jestli bude mít pravdu! 

A co vy? Byli jste někdo na bazaru? Četl jste někdo tyto knihy? 





6 komentářů:

  1. Jsem ráda, že ti to vyšlo. Já dystopie moc nemusím :/ a ani takhle série mě nepřesvědčila ke přečtení :) třeba se jednou nějaká najde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Já je právě úúúplně zbožňuju. Jojo, určitě se najde. :)
      Třeba Hunger Games? Četlas? :)

      Vymazat
  2. Across the universe jsem četla, je to sice dost předvídatelné, ale originální. První půlka knihy nebyla nic moc, ale pak se mi to zalíbilo :D.
    A na 100 se taky chystám, ale pořád mě brzdí to, že jsem taky slyšela, že seriál je mnohem lepší, no, uvidíme :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, děkuji za názor! Tak dobře, snad mě to osloví. :) No právě, ale já budu ten vyvraceč! :D Seriály nikdy nemůžou být lepší! :3

      Vymazat
    2. Vůbec není zač :D.
      Jo, taky jsem toho názoru, ale právě se bojím, že ta stovka tak opravdu dopadne, protože jsem neslyšela jediný názor, že kniha je lepší než seriál...

      Vymazat
  3. Na bazar jsem moc chtěla, ale nakonec jsem se tam kvůli povinnostem nedostala. Jen tak pra zajímavost, kolik jsi za tyto krásné kousky zaplatila?

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)