neděle 7. prosince 2014

,

Ohlédnutí za listopadem

Zdravím, mí milí čtenáři! Chcete vědět mé oblíbence za listopad? Tak neváhejte, a čtěte dál!

Oblíbená kniha


V této sekci nyní nebude moje oblíbená kniha, ale radost nad knihami nově příchozími. Zatímco mě Gathering Blue moc nezaujalo, tak nyní čtu Since you've been gone a vypadá to opravdu dobře! Hlavně je to velmi zajímavý příběh. :) Tak uvidíme! 







Oblíbený film


The fire is catching. And if we burn, you burn with us!

Ano, podle této věty jste mohli poznat, že mým naprostým oblíbencem byl film Hunger Games: Mockingjay. Já nevím, ne každému se tento díl líbil, ale mně se prostě nemůže nelíbit nějaký díl Hunger Games, možná proto, že to tak moc zbožňuji. Můj názor jste si mohli přečíst v tomto článku. Velmi mě to dostalo a jsem ráda, že tento díl nepokazili, jako se to u knih někdy stává. :) 




Oblíbená píseň


Toto bude souviset s tím oblíbeným filmem. Píseň Hanging Tree z Mockingjay se mi dostala pod kůži , a když jsem na filmu byla poprvé, nemohla jsem ji dostat z hlavy. Test z chemie? Nevadí, ta píseň tam pořád zarputile zůstávala. A nyní už je na prvních příčkách všech velevážených hudebních žebříčků! 




Oblíbený moment


Páni, bylo jich docela hodně! Jednak koncert One Republic, na který ještě dlouho nezapomenu a budu na něj stále vzpomínat, a jednak předpremiéra Hunger Games. Bylo to skvělé. 

Oblíbená činnost


Závislost na Hunger Games. Na mobilu mám vyzvánění Hanging Tree a stále nad ním přemýšlím. Nebojte, ono mě to přejde. :) A samozřejmě čtení, i když mám minimum času! 

Jak jste si vy užili listopad?

zdroje obrázků: www.weheartit.com

2 komentáře:

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)