úterý 9. února 2016

,

Píšu pro The Guardian?!

Zdravím, mí milí čtenáři!
Možná už jste se podívali na video, ale i tak se s vámi chci podělit o jednu úžasnou novinu...

PÍŠU NA INTERNETOVÉ STRÁNKY DENÍKU THE GUARDIAN!

Znáte taková ta odpoledne, kdy se snažíte vymyslet něco nového, v něčem se zlepšovat, začít s novým koníčkem... Tak přesně takové jsem nedávno měla. Po chvíli pátrání (no dobře, úplná chvíle to nebyla :)) jsem narazila na stránky britského deníku The Guardian, kde bylo napsáno, že se můžeme připojit jaožto recenzenti. Poslala jsem jim žádaný email i s ukázkovou recenzí. A čekala jsem. A čekala. Už jsem se začínala vzdávat, ale najednou mi od nich přišla odpověď! A po pár výměnách emailů mi řekli, že MĚ PŘIJALI! DOOPRAVDY!

To znamená, že budu psát anglické recenze, které oni potom na stránkách uveřejní, a také budpu posílat recenzí výtisky anglických knih! No jak je tohle možné?! Nemůžu tomu vůbec uvěřit! Mám z toho strašnou radost, splnil se mi jeden z mých snů!

Jedinou malou nevýhodou je to, že mi řekli, že chtějí, aby recenze byla u nich na webu alespoň 24 hodin dříve než tady na blogu, a jelikož jim zpracování trvá dva až tři týdny, tak nevím, jak často sem nyní budu přidávat recenze - chápejte, přečtení knihy také nějakou dobu trvá, ale nebojte, já to nějak vymyslím, tento blog je pro mě hlavní! :)

Takže tedy, MÁM STRAŠNOU RADOST! SPLNĚNÝ SEN!




3 komentáře:

  1. Moc gratuluji. Mohla bys napsat/říct víc o sobě? A o tom, jak ses naučila tak dobře anglicky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)