čtvrtek 10. srpna 2017

,

BLOG SLAVÍ TŘETÍ NAROZENINY!

Zdravím, mí milí čtenáři!
Nevěříčně kroutím hlavou a sama nemůžu uvěřit tomu, že blog (respektive blogspot) už funguje neuvěřitelné tři roky! Vždyť ještě nedávno jsem si recenze psala do sešitu s tím, že se nechci nikdy odevzdat internetovému světu. Jenomže víte co? Udělat naprostý opak bylo to nejlepší rozhodnutí, a tak budu vždy neskonale vděčná mé rodině, která mě nakonec k tomu, abych si založila blog, dokopala. 
Je sice pravda, že někdy blog ,,zeje prázdnotou'' (to se otáčím na tebe, náročná školo!), ale vězte, že bych v sobě cítila něco... velmi zvláštního, kdybych nenapsala recenzi na knihu, kterou jsem právě přečetla. Kdybych si blog nedejbože odstranila. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela, protože vaše komentáře mě vždy zahřejí u srdce! A o to se rozhodně připravit nehodlám!

Blogu jsem vděčná v mnoha ohledech - díky němu jsem poznala mnoho úžasných lidí, díky němu jsem si založila i Instagram a v neposlední řadě jsem si přeci díky němu založila i YouTube kanál! A to jsou jedny z nejlepších věcí, co mě v životě potkaly. Přinesly mi tolik dobrého!

Nicméně, už jsem asi příliš sentimentální, takže tento krátký článeček pomalu ukončím. Ale moc vám všem děkuji za vaši podporu a přízeň a vězte, že mě Klářiny knihy každým dnem baví víc a víc! A doufám, že vás budou bavit i nadále!















3 komentáře:

  1. Měsíc zpátky měl narozky i můj :D Vše nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ÁÁÁÁÁÁ, tak vše nej i tvému blogu! ☺️😘

      Vymazat
  2. Krásné narozeninyyyyyyyyy a ať se ti nadále daří a ještě víc ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)