pátek 26. prosince 2014

, ,

Tenhle rok mi Vánoce přinesly...

Zdravím, mí milí čtenáři!
Jsem zpátky s novým článkem, na který jsem předtím už dlouho upozorňovala - nové knihy nalezené pod vánočním stromečkem! Nezapomeňte se pochlubit se svými novými přírůstky. Teď se ale neboje kliknout na celý článek, protože tam...se vám...odkryje tajemství! Muhaha! :)




Aha, o tajemství jste nemohli přijít, co? Tak už dost mého ,,vtipkování''. :D Pojďme se na každou podívat jednotlivě! 





Knihu Bílá jako sníh, rudá jako krev jsem si už dlouho chtěla přečíst, protože je to prý podobné Hvězdy nám nepřály. Já vím, bude to smutné, ale nemohla jsem si to nechat ujít, když jsou na to tak dobré recenze! :)



Jak já zbožňuji spisovatelku Gillian Flynn! Její psychothrillery jsou opravdu vynikající, a tak mi její poslední kniha s názvem Temné kouty, kterou jsem ještě neměla, nesměla chybět v knihovničce! 




O knize Attachments toho moc nevím, nicméně knihy od Rainbow Rowell (Eleanor and Park, Fangirl) jsou skvělé, a tak jsem ji chtěla vyzkoušet, stejně tak i knihu...


...která je také od ní. Nic o ní nevím, ale já si o Vánocích přeji i knihy, které bych chtěla vyzkoušet a přes rok na to nemám odvahu. Snad mě kniha Landline nezklame. :)



Na knihu Tím všechno začíná jsem slyšela dobré recenze, tak snad bude doopravdy dobrá. Tahle kniha je také jedna z knih, s kterými jsem trošku riskovala a chtěla je vyzkoušet. Uvidíme, ale příběh vypadá zajímavě. 



A nakonec jsem si nechala to úplně nejlepší - první díl Hunger Games v angličtině! V nádherném zlatém obalu! Já vím, já vím, četla jsem to, ale už jsem mnohokrát říkala, že si chci Hunger Games přečíst v angličtině, a navíc...Ten obal! Existuje ještě červený pro druhý díl a stříbrný pro třetí díl, které si určitě budu do sbírky přát! :)



Tohle je na druhé straně obalu! 



A to je všechno, co mi štědré Vánoce nadělily, a já mám tak chvilku uklidněnou duší, že mám co číst. A co nadělily vám? :)

zdroje nevyfocených obrázků: www.weheartit.com







2 komentáře:

  1. Já budu mít článek o knihách asi až za dva nebo tři dny :D Ty jsi dostala pěkné knihy :) sice ani o jedné nevím, ale díky tobě už vím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším! :) Děkuju moc, nějakou určitě vyzkoušej! :)

      Vymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)