neděle 26. dubna 2015

, ,

Knihy bez DPH - Den pro knihomoly!

Zdravím, mí milí čtenáři!
Jak jistě víte, ve čtvrtek se v téměř všech knihkupectvích po celé České republice odehrála skvělá akce (která by ovšem podle mého názoru neměla být pouhou akcí, ale měla by být natrvalo) s názvem Knihy bez DPH. O co šlo? Knihy zlevněné o 15 procent! To už něco je, ne? :) A já se s vámi nyní podívám na nové přírůstky.










Na akci jsem se velmi těšila a společně s mojí sestrou a kamarádkou Káťou jsme vyrazily do knihkupectví.



Knihu s názvem The Help jsem měla vyhlídnutou už předtím - jestli si pamatujete na ohlédnutí za březnem, tak film podle této knihy jsem tam zmínila. Velmi se na ní těším, protože film byl opravdu nádherný. Trochu jsem se bála jí pořídit v angličtině, ale aspoň to bude výzva! :)



O této knize jsem naopak vůbec nic neslyšela (což je divné, většinou mám aspoň trošku ponětí, co je co za knihu). Když jsem ovšem četla obsah, nemohla jsem si pomoct a musela jsem si jí koupit, stejně tak jako Káťa. Je to příběh o klukovi, který nějak skončí v psychiatrické léčebně, nic víc nevím. A navíc je to prý i film! Ten si samozřejmě nechám až po dočtení.



Nakonec tady mám knihu, kterou jsem si nekoupila v den akce Knihy bez DPH, ale která mi došla poštou ze zahraničí. SHUTTER ISLAND! Jo! Film se mi neskutečně líbí, a tak jsem si samozřejmě musela koupit i knihu. Shánět jí byl strašný problém, všude je vyprodaná, dokonce i v angličtině, takže když jsem ji na internetu konečně našla, neváhala jsem a koupila si ji!

A co vy? Využili jste akce Knihy bez DPH? 





2 komentáře:

  1. Krásné nové přírůstky :) Táta tuhle akci prošvihl a moc ho to mrzelo, ale já teď nové knihy nechci protože mám až moc nepřečtených! :D Zase je v létě vyfotím a je jich opravdu hodně :D A proč ses vrátila ke starému vzhledu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) To nevadí, příští rok bude zase! :D Já mám taky hodně knih, ale tohle jsem si nemohla nechat ujít! :D No, asi je ke mně spjatý... :)

      Vymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)