čtvrtek 25. června 2015

,

Klářiny knihy - Úvod (Čtení na léto)





Zdravím, mí milí čtenáři!

Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že se také přidám do sféry booktuberů, takže tady máte moje první video na téma čtení na léto! Snad se bude líbit! :)

4 komentáře:

  1. Naprosto skvělé video! :) Líbilo se mi tak moc, že jsem si ho musela pustit hned 2x :D Mimochodem máme velmi podobný vkus, nejspíš si půjdu do knihkupectví koupit knížku YOU, která mě na videu zaujala nejvíce. Díky tomuhle blogu jsem přečetla už několik skvělých knížek, takže děkuji za veškerou inspiraci a za to, že pořád přidáváte tak skvělé příspěvky, na které vždycky netrpělivě čekám. Je to pravdu super nápad natáčet videa o knížkách, takže doufám, že se můžu těšit na další a další..
    PS: vypádate, slečno, velice sympaticky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až dvakrát? :D Tedy! Děkuju moc, ani nevíš, jak moc to pro mě znamená! :) Neboj, máš se na co těšit! Děkuji moc, slečno! :D

      Vymazat
  2. Velmi pěkné video! Taky teď přemýšlím, že bych začala natáčet, už jsem jedno video natočila, ale je to těžké, přeci jenom vystoupit na veřejnost není lehké :) Ty máš blog čistě o knížkách, ale já tam občas mám i své pocity a obecně takový deníček...ještě pořád se rozhoduji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju! :3 Určitě to zkus, za pokus nic nedáš! Budu tě sledovat! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)