neděle 15. května 2016

,

Svět knihy očima knihofila

Zdravím, mí milí čtenáři!
Jak už jistě víte z videa, měla jsem tu čest díky nakladatelství CooBoo navštívit letošní Svět knihy, kam mě pozvali, abych se s nimi a ostatními blogerkami sešla a popovídala si o knihách. Mám tady pár fotek!





Na desátou jsme se měli potkat u kavárny Albatros Media. Tam už se nás ujaly členové CooBoo týmu v čele s Terezou Pecákovou. Všichni byli moc milí a já tímto způsobem ještě jednou děkuji CooBoo za úžasné setkání, milé popovídání a za knižní dárky! :) A hlavně za to, že s nimi mohu spolupracovat!


A copak se v této krásné tašce s výstižným nápisem books and stuff schovává?

Malý zápisníček s nápisem Keep calm and read

Záložku knížky Selection od Kiery Cass a tužku s citátem: Asi jsem se do tebe zamiloval. Ale řeknu ti to, až si tím budu jistej.



A nakonec jsme od nich dostaly ještě roztomilou knihu s krásnými ilustracemi s názvem Proč jsme se rozešli. Jelikož jsem ale ze Světa knih nemohla odejít pouze s jednou knihou, tak jsem se po setkání rozutekla k dalším stánkům. Čestným hostem tohoto ročníku byly severské země, takže jsem se rozhodla, že už bych si konečně mohla přečíst i nějaké to severské krimi (když už mám tak ráda ty napínavé a přemýšlivé knihy). Vybrala jsem si Konec řetězce od Fredrika T. Olssona, tak snad se mi bude líbit! :) Ve stánku Slovartu prodávali také anglické knihy a ty jsem jednoduše nemohla nechat jen tak! Vybrala jsem si The Reason I Jump od Naoki Higashida, což je o klukovi, který trpí autismem. 

Moje máma mi navíc ještě koupila cestovní deník, juchů! 




Myslím, že letošní Svět knihy byl zase úspěch a těm, kteří váhají, jestli tam jít, říkám, že to tam stojí za to! Jsem moc ráda, že Svět knihy se u nás v Praze vždy v květnu otevře a milovnící knih tak mají pré.














6 komentářů:

  1. Hezký článek, moc se na tu spolupráci těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Spolupráci závidím a přeju, ta taška je totiž boží. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Veletrh jsem si také užila a myslím, že stejně tak i každý jiný knihomol :D je to zkrátka svátek :) také jsem si řekla, že si koupím nějakou severskou knihu, když už je to tedy v duchu #readNordic :) nakonec jsem sáhla po fantasy Ódinovo dítě :) zatím je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pravda. :) Ódinovo dítě si koupila i moje sestra Áďa! :D

      Vymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)