neděle 8. března 2015

, ,

Nové úlovky ze Slovenska a také jedna bonusová

Zdravím, mí milí čtenáři!
Jak jsem slibovala, přínáším vám nové úlovky, které jsem si koupila přes jarní prázdniny a jsem z nich úplně nadšená! Mimochodem, na Slovensku mají neuvěřitelný výběr anglických knih, málem jsem z toho zkolabovala štěstím! :D



Pojďme se na ně podívat!




Jako první sem zde uvádím knihu Love, Rosie, kterou jsem stihla přečíst už přes prázdniny (a řeknu vám, bylo to velká bichle s téměř 600 stránkami!), a dokonce na blog už dala i recenzi. Mimochodem, podívala jsem se na film, který se mi opravdu líbil, nebyla to nějaká romantická slátanina, ale normální romantický odpočinkový film (s heeeeezkým hlavním hercem navíc :D). Co víc si přát?



Jestli máte přehled o Oscarech, tak jistě víte, že Julianne Moore za roli ve filmu Still Alice dostala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon. Rozhodla jsem se, že si stejnojmennou knižní předlohu (film jsem ještě neviděla, ale určitě na něj půjdu do kina) přečtu. A myslím, že jsem chybu opravdu neudělala. Kažopádně si počkejte na recenzi na blogu! :)



Knihu Apple Tart of Hope (která, pokud se nemýlím, zrovna vyšla i v češtině) jsem v knihkupectví na Slovensku viděla už minulý rok, ale nekoupila jsem si jí. Když jsem jí tam tenhle rok zase viděla, tak už jsem věděla, že to je osud a že si jí musím pořídit. Je to taková útlounká, ani ne 200 stránková knížečka. 



Na doporučení kamarádky jsem si koupila knihu Tracy's tiger (bohužel jí měli jen v bilingvním vydání). Snad mě nezklame. :)



A nakonec tady máme tu jednu bonusovou knihu, kterou jsem dostala jakožto dárek od mé často zmiňované kamarádky Káti! :) Ach, Káťo, ty víš, jak zbožňuji dystopie! Díky!
Jsem na knihu Silo opravdu zvědavá, protože příběh vypadá hodně zajímavě a už jsem si ji dlouho chtěla koupit. 

A to jsou mé nové přírůstky! Máte taky nějaké, jakými byste se chtěli pochlubit?










1 komentář:

  1. Krásné knihy. Moc se těším na recenze. Já teď přečetla dvě knihy, ale prostě za boha nevím co k nim napsat. Je to strašné, když na knihu vlastně ani nemáš názor.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)