pátek 9. prosince 2016

Pomoc!

Zdravím, mí milí čtenáři!
Jistě jste si všimli, že na blogu už se nějaký ten den objevil nový článek. Potřebuji inspiraci. Potřebuji vaši pomoc. Napište mi prosím do komentářů, jaké články (kromě recenzí) by vás bavili, co byste ode mě chtěli vidět napsané.
Budu moc ráda.

Vánoce se totiž pomalu, ale jistě blíží a já tak nemám čas psát recenze, natožpak nové články. Chci se do toho ovšem vrátit, a tak vás prosím o radu.

Děkuji!

4 komentáře:

  1. Ahoj Klárko, konečně se mi podařilo dokoukat všechna tvá knižní videa a moc děkuji za nakopnutí a takový návrat ke knihám v angličtině!

    Nejsem teenager, už dlouho..., jsem "motherOf2", která ti nedávno directem na Instagramu poslala obrázek funko z Fatastic beasts.

    A teď proč píšu, ráda bych věděla, ve kterém zahraničním online knihkupectví objednaváš některé ze svých přírůstků. Ve videu zmiňuješ bookdepository.com a "další stránky", jaké další to jsou?

    Já osobně zatím objednávám z martinusu nebo knih Dobrovský, ale ne všechny knihy jsou tam v angličtině k dispozici.

    Byla bych tedy ráda, kdybys napsala článek/natočila video třeba o tomto.

    Krásný adventní čas :)
    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechna videa? Páni, to mě moc těší, děkuji! :) Jsem ráda, že se videa líbí a článek určitě někdy napíšu! :)

      Vymazat
  2. Mě by určitě zajímal nějaký článek na téma, jaké knihy si přeješ k Vánocům. Také si říkala, že tvou velkou vášní jsou filmy, tak co třeba nějaký článek o tvých nejoblíbenějších? Tvůj blog je jediný, který čtu, protože si jednak na blogy moc nepotrpím a navíc mě tvůj jako jediný opravdu baví číst. Takže já nepohrdnu vůbec žádným článkem! (:

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)