neděle 25. ledna 2015

,

Důkaz...

Zdravím, mí milí čtenáři!
Dnes se vám hlasím s trochu ,,kecacím'' článkem, abych to řekla upřímně. Nebo se s vámi spíše chci podělit o mou radost.

Na škole se objevila soutěž, do níž se zapojilo Česko i Slovensko s názvem National Literary award for young writers. Cílem bylo napsat krátkou povídku v angličtině na téma Mirrors. A tak jsem si řekla, že to zkusím...
Předevčírem se konal ceremoniál, na který bylo pozváno šestnáct vítězů, čtyři ze čtyř kategorií. K mé velké radosti (opravdu, když jsem se to dozvěděla, nemohla jsem tomu uvěřit) jsem se na tomto ceremoniálu objevila i já. A s rozklepanýma nohama jsem si nakonec došla pro první místo v mé kategorii.
Pro mě je toto vítězství důkaz, že moje psaní opravdu za něco stojí, že se někomu líbí a že mám pokračovat a jít si za svým snem. A to je to, co mě činí neskutečně šťastnou. :)



2 komentáře:

  1. Sice jsem od tebe nic nečetla, ale věřím, že povídka byla super! :) Zveřejníš ji někdy? Moc bych si ji chtěla přečíst.
    Taky se mi nedávno povedlo něco podobného a znám ten pocit, jak tě to prostě nakopne a opravdu to znamená, že přeci jenom to tvoje psaní za něco stojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Nevím, ještě si to rozmyslím, ale asi by to nebyl špatný nápad. :D Jojo, já vím, mělas to na bogu, jak jsi vyhrála taky s povídkou, viď? :) Ta povídka byla opravdu skvělá. :) Přesně tak. :)

      Vymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)