neděle 6. listopadu 2016

,

Klářiny knihy - Říjnové shrnutí s pár knižními přírůstky

4 komentáře:

  1. Ahoj :) musím říct, že knížky Nerve a Beautiful broken things mě hodně zaujaly a upřímně doufám, že vyjdou v češtině :D Ta Replica mi trochu připomíná Projekt: Alfa od Lenky Dostálové, jen je to trošku větší bichle :D a jinak z povinné četby mám za sebou už 10 povídek od Edgara Allana Poa a doporučuji, většina je opravdu poutavých!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! :) Jsem ráda, že tě knihy zaujaly a na povídky se určitě podívám! :)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, chtěla bych se tě zeptat, jestli koukáš na seriálového Sherlocka s Benedictem Cumberbatchem, popřípadě jak se ti líbí. A pokud na něj koukáš, líbí se ti v porovnání s Alenkou v říši divů Sherlock nebo právě Alenka? :)
    Ještě bych se tě chtěla zeptat, jestli bys nechtěla natočit video o zkouškách FCE, o kterých jsi mluvila na streamu. Podle mého názoru by to bylo super, hodně lidem by to mohlo pomoct a nikde jsem podobné video nenašla. Ale to samozřejmě záleží na tobě :)
    Jinak z doporučené četby bych ti také doporučila povídky od E.A. Poa. Jsou hororové a některé z nich opravdu zajímavé. Já jsem jako poslední četbu do školy nedávno četla Maryšu, kterou ti taky můžu doporučit. Je to uzoučká knížka, kterou budeš mít za chvíli přečtenou a zároveň má pochopitelný děj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! :) Jelikož žiji vedle nadšence Sherlocka (rozuměj - má sestra Áďa), tak jsem samozřejmě první díl viděla, bohužel mě to nezaujalo natolik, abych se dívala na další. Ale Benedicta jako herce mám opravdu ráda! :) Možná někdy něco takového natočím, děkuji za tip! :) Na ty povídky se tedy opravdu musím podívat. :D

      Vymazat

Děkuji moc za přečtení a okomentování! :)